Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ  ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Της πενταμελούς επιτροπής του άρθρου 4 παρ. 3 του Ν. 1387/1983 των εργαζομένων στην εταιρία με την επωνυμία «Κ.Π. ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.»
ΠΡΟΣ
Το σύνολο των εργαζομένων της ως άνω εταιρίας.

**********************
Κύριοι Συνάδελφοι! 
Σας καλούμε σε έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26/06/2012 και ώρα 12:00 μ.μ. στην αποθήκη της εταιρίας (Λ. Τατοϊου 150, Μεταμόρφωση) προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις επί των κατωτέρω θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
1.   Ενημέρωση και συζήτηση για τις επικείμενες ομαδικές απολύσεις.
2. Εξουσιοδότηση προς την πενταμελή επιτροπή εργαζομένων για υποβολή μηνυτήριας αναφοράς στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και έγγραφης καταγγελίας – μηνυτήριας αναφοράς στο Σ.Δ.Ο.Ε κατά της διοίκησης της εταιρίας,  υπαλλήλων αυτής, ως και κατά παντός υπευθύνου για διερεύνηση του ενδεχόμενου ύποπτων ή αδικαιολόγητων οικονομικών συναλλαγών με την μητρική Alapis,  πλημμεληματικής ή κακουργηματικής φύσεως, με παράλληλη αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών υπαλλήλων της εταιρίας.
3. Παροχή εξουσιοδότησης προς την πενταμελή επιτροπή για άνοιγμα Τραπεζικού λογαριασμού επ’ ονόματί της και παράλληλα παροχή εξουσιοδότησης προς τους εμπλεκόμενους με τη διαδικασία είσπραξης απαιτήσεων εργαζομένους, ώστε να καταθέτουν σε αυτόν όλες τις εισπράξεις  πελατών της εταιρίας για μελλοντική ικανοποίηση των απαιτήσεων των επικείμενων ομαδικών απολύσεων, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα μη οριστικώς συμφωνηθέντα, κατά το στάδιο των μέχρι σήμερα ανεπίσημων και μη δεσμευτικών διαπραγματεύσεων, αναφορικά με την κάλυψη του κόστους των ομαδικών απολύσεων, αλλά και των απαιτήσεων των διαθεσιμοτήτων. 

Μεταμόρφωση 25/06/2012
Τα μέλη της Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου