Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Ο ΑΒΕΡΕΛ, Ο ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ ΚΑΙ Η "ΜΠΑΖΑ" ΣΤΟ ΚΛΟΝΤΑΪΚ

  Πηγή:http://fimotro.blogspot.gr/
 
 
 
 
Γράφει ο Καφετζής της Ευελπίδων,

Με ταχύτητες που θα ζήλευε και το δικαστικό σύστημα της Μ. Βρετανίας κινείται η ελληνική δικαιοσύνη. Το δυστύχημα είναι πως το κάνει σπάνια και για συγκεκριμένες μόνο υποθέσεις... Μία από τις υποθέσεις που κινείται με ταχύτητα φωτός, όλοι όσοι έχουν μία ιδέα από δικαστικό ρεπορτάζ το βλέπουν, είναι η υπόθεση της Proton bank.
 
 Υπάρχει ο...  φόβος μήπως από την πολλή σπουδή και τη βιασύνη να πάει άμεσα στο ακροατήριο η υπόθεση αλλά στο δρόμο ξεχαστούν «κατά λάθος» απ’ έξω και τίποτα φάκελοι ογκωδέστατοι και για άλλους που εμπλέκονται στην υπόθεση. Εκείνους που, λέγεται πως, είχαν πλήρη γνώση της υπόθεσης και είχαν αναλάβει να εποπτεύουν όσους είχαν αναλάβει το «μαγαζί» που λέγεται Proton. Στην αρχή έκαναν την «πάπια» και τώρα που η υπόθεση πάει στο ζουμί κάνουν, ακόμη χειρότερα, τον… ψόφιο κοριό.

Στην υπόθεση της Proton το πράγμα μπέρδεψε πολύ τις τελευταίες μέρες. Από τους εννιά κατηγορούμενους οι δύο (Καραμούζης, οικονομικός διευθυντής Alapis και ο επιχειρηματίας Ρογκόπουλος) αποφυλακίστηκαν. Η «συμμορία» από εννιά μέλη κατέληξε επταμελής. Περίεργα πράγματα. Είναι σαν να κάνουν οι Ντάλτονς ληστεία και να τους χώσεις όλους μέσα εκτός από τον Άβερελ. Κάτι δε στέκει. Τα σενάρια είναι τρία: η ληστεία έγινε. Η ληστεία δεν έγινε. Ο Λούκι Λουκ έκανε τα στραβά μάτια γιατί στα ορυχεία του Κλοντάικ έκαναν μεγαλύτερη «μπάζα»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου