Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο συνήγορος του Λουα Λουα κύριος Μιχάλης Δημητρακόπουλος !!!


Ο ποινικολόγος κύριος Μιχάλης Δημητρακόπουλος έχει πλέον αναλάβει την υπεράσπιση του Λαμόγιου πρώην εργοδότη μας προσπαθώντας να καταφέρει την αποφυλάκισή του, πράγμα θεμιτό μεν άσκοπο δε, κατά την γνώμη μου βέβαια.

Ναι μεν με παραξενεύει το γεγονός "Τι μπορεί να χρειάζεται ο Λαυρέντης τον διάσημο ποινικολόγο", αυτός ο άγιος άνθρωπος. Το μόνο που περνάει από το μυαλό μου είναι απλά επειδή γνωρίζει άριστα την δικανική  γλώσσα, να προσπαθήσει να εξηγήσει τα προβλήματα υγείας του στις επίμονες ανακρίτριες.  

Ευκαιρίας δοθείσης θα αναφέρω μια συνομιλία ανάμεσα σε ένα καλό φίλο πρώην συνάδελφο και στο γνωστό  ποινικολόγο κύριο Δημητρακόπουλο.

Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω το όνομα του συναδέλφου και τον αποκαλώ synadelfos@gmail.com

   ____________

Συνάδελφος

synadelfos@gmail.com 25 Φεβ (Πριν από 2 ημέρες) 
προς: dimitrakopoulo

Καλησπέρα κ. Δημητρακόπουλε πήρα το θάρρος να σας ενοχλήσω βλέποντας σε κάποιο σαιτ την συνέντευξη σας για τον κ. Λαβρεντιάδη και θα ήθελα να σας ρωτήσω έχετε υπόψιν σας πόσους εργαζομένους έχει αφήσει ο κ.Λαυρεντιάδης στο δρόμο απλήρωτους και χωρίς να τους έχει αποζημιώσει εδώ και 13 μήνες?  
Eμένα προσωπικά μου χρωστάει 8 δόσεις από την αποζημίωση μου και σαν και εμένα είναι άλλοι 1500 εργαζόμενοι που για εμάς κανένας δεν λέει τίποτα και πως ζούμε εμείς και οι οικογένειες μας .

Σας ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη για την ενόχληση synadelfos@gmail.com 

Η απάντηση του κυρίου Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

MIXALIS DIMITRAKOPOULOS 25 Φεβ (Πριν από 2 ημέρες) προς synadelfos@gmail.com

Αυτό έπρεπε να το σκεφτούν αυτοί που έβαλαν στην φυλακή τον κ. Λαυρεντιάδη.
                                    ____________

Δεν έχω κανένα λόγο να "βάλω" κατά του έγκριτου ποινικολόγου που το μόνο που κάνει είναι η δουλειά του και είμαι σίγουρος πως το κάνει πολύ καλά. Απλά έχω δύο επισημάνσεις να κάνω:

Κύριε Δημητρακόπουλε  έχετε ρωτήσει τον πελάτη σας με τι χρήματα σκοπεύει να καταβάλει την αμοιβή σας μιας και τα μοναδικά χρήματα που έχει όπως λέει είναι αυτά που είναι δεσμευμένα στην Ελβετία από το Ελληνικό Δημόσιο, και αν τον έχετε ρωτήσει τι σας έχει απαντήσει?

Επίσης εάν κύριε Δημητρακόπουλε η δικαιοσύνη πρώτα μέτραγε τους εργαζόμενους των Λαμόγιων επιχειρηματιών και μετά τους προφυλάκιζε μόνο στην περίπτωση που είχαν ικανοποιήσει τις αμοιβές των εργαζομένων τους, το πιθανότερο θα ήταν να μην υπήρχαν υποψήφιοι πελάτες για να υπερασπιστείτε.

Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου τον κύριο Δημητρακόπουλο και τον καλό πρώην συνάδελφο που έδωσε λόγο για προβληματισμό. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου