Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ GEROLFARM

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Γ. ΧΑΝΙΩΤΗ & Συνεργατών.

Λ. Αλεξάνδρας αρ. 30 - Αθήνα 106 83
Τηλ. 210.36.10.578 – 36.35.219
Fax 210.36.35.224                                                                           Αθήνα 07/05/2014Επί αγωγής μας εκδόθηκε η υπ.αριθμ. 1341/2014 απόφαση σύμφωνα με την οποία δικαιώνεστε πλήρως, ήτοι:


  1. Η επίσχεση σας κρίθηκε NOMIMH.

  2. Σας επιδικάζονται ΟΛΟΙ οι μισθοί για όσο χρόνο, είσθε σε επίσχεση δηλ. μέχρι και σήμερα, αλλά και οι μελλοντικοί και μέχρι να απολυθείτε.

  3. Τα γεγονός ότι η επίσχεση κρίθηκε νόμιμη, έχει επίσης κορυφαία συνέπεια στο επίδομα ανεργίας που θα ακολουθήσει, και για διάρκεια ενός έτους (Χωρίς αυτή την απόφαση δεν σας έγραφε ο ΟΑΕΔ). Παράλληλα ασκήσαμε λίαν προσφάτως – όπως γνωρίζετε - άλλη αγωγή που εκδικάζεται την 12/12/2014 με αίτημα να αναγνωρισθεί η μακρά επίσχεση σας ως απόλυση, ώστε να σας επιδικαστεί ΚΑΙ η δέουσα αποζημίωση κατά περίπτωση, πέραν των μισθών σας μέχρι τώρα πού ήδη καταφέραμε!

Μετά την έκδοση λοιπόν της ανωτέρω απόφασης (που κρίνει την επίσχεση σας νόμιμη) και την οποία έχουμε ήδη επιδώσει, σε συνδυασμό με την άσκηση και της τελευταίας αγωγής μας περί καταβολής της αποζημίωσης απόλυσης σας, και κατόπιν επαφών μας με την σύνδικο, συμφωνήθηκε, όπως η διοίκηση της Gerolfarm σας απολύσει επιτέλους νομίμως, ώστε να τεθεί τέλος στην μακρά ομηρία σας και να μπορέσετε να εγγραφείτε στον ΟΑΕΔ, το δε σύνολο των αξιώσεων σας, (μισθοί υπερημερίας + αποζημιώσεις απόλυσης ) θα σας τα αναγνωρίσει ΟΛΑ η σύνδικος ως υποχρεώσεις της Alapis,- κι όχι μόνο της Gerolfarm από την οποία και θα μένατε απλήρωτοι όπως σας έχουμε εκθέσει - στις σχετικές επαληθεύσεις της Alapis που θα γίνουν σύμφωνα με υπολογισμούς της, τον Ιούνιο 2014.

Προσοχή, δεν θα πληρωθείτε τον Ιούνιο, αλλά τότε θα γίνει για πρώτη φορά η αναγνώριση των αξιώσεων σας από την ίδια την ALAPIS  πλέον, οπότε όταν πληρωθούν οι "αλαπικοί"  θα πληρωθείτε κι εσείς της  Gerolfarm.

Είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς λοιπόν με τις εξελίξεις σας αυτές, και που το όλον θέμα εξελίσσεται, βήμα – βήμα, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ !

Σε πρώτη φάση λοιπόν, έκρινα σκόπιμο να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας ενημερώσω κατ΄ αρχήν, για κάθε δε επόμενο στάδιο (πώς θα γίνουν οι απολύσεις - πώς θα αναγνωρίσουμε τα ένσημα της επίσχεσης - πώς θα γραφτείτε στον ΟΑΕΔ κλπ) θα επικοινωνήσω και πάλι μαζί σας.

Σας παρακαλώ δε θερμά όσοι διαβάσετε αυτή μου την ενημέρωση, να ενημερώσετε και κάθε συνάδελφο σας, ώστε να ενημερωθούν όλοι. Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας
Χρόνια Πολλά – Χριστός Ανέστη

Με εκτίμηση


Γ. ΧΑΝΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου