Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Καβάλα: Εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα για την ΒΦΛ

Εκδικάζονται αυτή την ώρα τα ασφαλιστικά μέτρα των απολυμένων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων στο Πρωτοδικείο Καβάλας στις 11 το πρωί με 200 απολυμένους να ελπίζουν σε δικαίωση και επιστροφή τους στην Βιομηχανία.
Μάλιστα στο πλαίσιο της σημερινής εκδίκασης 3 υποθέσεων χθες στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Χημικές Βιομηχανίες Ελλάδος στις 7 το απόγευμα όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων κ. Νίκος Βογιατζίδης σε δηλώσεις του εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση των δικαστικών υποθέσεων, δεδομένου ότι όλοι οι απολυμένοι δεν έχουν λάβει την παραμικρή αποζημίωση από την εταιρεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποφάσεις αναμένεται να εκδοθούν προς το τέλος Σεπτεμβρίου.
Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας υπάρχει μία διμοιρία των ΜΑΤ σε περίπτωση που χρειαστεί να παρέμβει nαπό το ενδεχόμενο πρόκλησης επεισοδίων. Παρ` όλα αυτά μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε να παρέμβει ούτε στο ελάχιστο. Οι εργαζόμενοι φώναξαν διάφορα συνθήματα όπως «Είμαστε εργάτες και όχι τρομοκράτες».
ΠΗΓΗ:www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου