Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Ψάχνει κανάλι ο υπόδικος Λαυρεντιάδης - Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται!


Η υπόθεση έχει αρχίσει να «βρωμάει» και να κάνει το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων - Ο κ. Λαυρεντιάδης, μετά από όσα έκανε και όσα κατηγορήθηκε (μαζί με τον φυγόδικο συνέταιρό του Πέτρο Κυριακίδη) για την υπόθεση της Proton Bank και όχι μόνο, ψάχνει διαύλους με συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης προκειμένου να κάνει comeback. 
Βεβαίως δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, αφού πρώτοι, από το Newsbomb.gr, είχαμε επισημάνει τις προθέσεις του υπόδικου επιχειρηματία, αλλά και τις σχέσεις του με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η οποία τον έχει στα... πούπουλα!
Το τελευταίο διάστημα λοιπόν έχουν αρχίσει και πληθαίνουν οι φήμες και οι διαρροές για επαναδραστηριοποίηση του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στο χώρο των media. 
O επιχειρηματίας που χρηματοδοτούσε πολλά ΜΜΕ (τα περισσότερα εκ των οποίων... σαπάκια) και βρέθηκε για μεγάλο διάστημα προφυλακισμένος για τα επισφαλή δάνεια της Proton Bank και την υπόθεση Ανδρεαδάκη, σχεδιάζει τώρα την επιστροφή του και είναι έτοιμος -λένε- για το μεγάλο comeback στα Μέσα Ενημέρωσης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, ο Λαυρεντιάδης θέλει να επενδύσει εκτός των άλλων και στην τηλεόραση και προς αυτή την κατεύθυνση εξετάζεται, από την πλευρά.. τού Φίλιππου Βρυώνη και το ενδεχόμενο πώλησης στον Λαυρεντιάδη του ηλεοπτικού σταθμού «Εψιλον».
Σε πρώτη φάση ο Βρυώνης έχει προσπαθήσει να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του πρώην ισχυρού άνδρα της Alapis ο οποίος πράγματι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ασχοληθεί εκ νέου με τα Μέσα ενημέρωσης.
Μάλιστα όπως γράφει η εφημερίδα, στο γραφείο του Λ. Λαυρεντιάδη πίσω από το μαιευτήριο «Ρέα», μπαινογαίνει καθημερινά κόσμος και κοσμάκης και όσοι έχουν την ευκαιρία να συνομιλούν μαζί του αποκομίζουν την αίσθηση ότι ο επιχειρηματίας είναι έτοιμος να επιχειρήσει μια δεύτερη προσπάθεια στο χώρο των media δίνοντας βάρος στην απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού...
Άντε να δούμε τι άλλο θα ζήσουμε με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. που θα διέλυε τη διαπλοκή!

Πηγή: www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου