Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Καταγγελίες - φωτιά για τις σχέσεις του Λαυρεντιάδη με στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

ΜΕ «ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ» ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ «ΦΕΣΩΣΕ» ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ 110 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ - ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους τα όσα καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στα λιπάσματα και στη χημική βιομηχανία για τη δράση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και των «αχυρανθρώπων» του. Διαβάστε με ποιον «κολλητό» του φέσωσαν τη ΔΕΠΑ με χρέη 110 εκατομμυρίων ευρώ και στο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ότι δεν ξέρουν απολύτως τίποτα.  
Ο βιος και η πολιτεία τόσο του Λαυρεντιάδη, όσο και του φυγόδικου συνεταίρου του Πέτρου Κυριακίδη είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα... Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πώς ο κ. Λαυρεντιάδης που κατηγορείται για ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα στην Ελλάδα, εξακολουθεί να λειτουργεί υπογείως και να ελέγχει εταιρείες διαφόρων κλάδων, φεσώνοντας συνεχώς το δημόσιο με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. 
Τα σκάνδαλα που αποκαλύπτονται για τη δράση του δεν έχουν τελειωμό αν και στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν φροντίσει να τον αφήσουν ελεύθερο με βραχιολάκι, όπως συμβαίνει με όλους τους εμπλεκόμενους σε οικονομικά σκάνδαλα!
Οι πρόσφατες καταγγελίες των εργαζομένων στα λιπάσματα (ΟΕΧΒΕ) - οι οποίες δεν δημοσιεύονται από κανένα συστημικό μέσο ενημέρωσης - είναι εξόχως σοβαρές αφού (αν ισχύουν) επιβεβαιώνουν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι ο κ. Λαυρεντιάδης είναι ένας εκ των εκλεκτών της σημερινής κυβέρνησης. 
Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι: «αυτήν τη στιγμή, στη ΔΕΠΑ οφείλονται από πελάτες συνολικά περί τα 140 εκ. ευρώ. Από αυτά, τα... 110 εκ. ευρώ χρωστάει μόνο η Ελληνικά Λιπάσματα και Χημικά ELFE ABΕE! Πρόκειται για την εταιρία συμφερόντων Λαυρεντιάδη που δημιουργήθηκε το 2009, όταν ο «επιχειρηματίας της χρονιάς», λίγο πριν τις εκλογές του έτους εκείνου, «αγόρασε» την πάλαι ποτέ κραταιά Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ), τη μοναδική λιπασματοβιομηχανία της χώρας. Το 2009, το χρέος της ΒΦΛ απέναντι στη ΔΕΠΑ ανέρχονταν περίπου στο ποσό των 40 εκ. ευρώ. Σήμερα, το χρέος αυτό έχει... τριπλασιαστεί (!) παρά το ότι από το 2012 έχει επιβληθεί στην εταιρία η προπληρωμή της εβδομαδιαίας κατανάλωσης του εργοστασίου των Λιπασμάτων σε φυσικό αέριο και παρά τις δεκάδες ρυθμίσεις που κατά καιρούς έγιναν αλλά, όπως είναι προφανές, ουδέποτε τηρήθηκαν!». 
Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι πως ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ είναι πρώην υπάλληλος του Λαυρεντιάδη!
Ναι καλά διαβάσατε!
Και αυτό δεν το λέμε εμείς. Το καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους:
«Ο «διττός» ρόλος του «έμπειρου» κ. Κιτσάκου
Τη στιγμή που η ΔΕΠΑ «κόβει» την παροχή του αερίου σε νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις για οφειλές μερικών... εκατοντάδων ευρώ, κάποιοι έχουν αφήσει την εταιρία να... «κληρονομήσει» το επιχειρηματικό ρίσκο του Λαυρεντιάδη, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στην ίδια τη βιωσιμότητα της Επιχείρησης Αερίου όπως άλλωστε δημόσια παραδέχθηκε στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον διορισμό του ο νυν Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θεόδωρος Κιτσάκος (Εφημερίδα Καθημερινή, 13 Ιανουαρίου 2016).
Ο κ. Κιτσάκος ανέλαβε το χαρτοφυλάκιό του την 1η Δεκεμβρίου του 2015. Τότε, το χρέος της ELFE προς τη ΔΕΠΑ ήταν περίπου 90 εκ. ευρώ. Ενάμιση χρόνο μετά περί τα... 20 εκ. ευρώ έχουν προστεθεί σε έναν λογαριασμό που δεν δείχνει κανένα «σημάδι» είτε απομείωσης είτε, ακόμη περισσότερο, αποπληρωμής.
Στο βιογραφικό του κ. Κιτσάκου, όπως αυτό δημοσιεύτηκε στον Τύπο την εποχή του διορισμού του στο ΔΣ της ΔΕΠΑ, μεταξύ άλλων διαβάζουμε ότι «διετέλεσε ανώτερο και ανώτατο στέλεχος σε πολυεθνικές και άλλες μεγάλες ιδιωτικές εταιρίες στους τομείς των πετρελαιοειδών, πετροχημικών, λιπασμάτων και βιομηχανικών χημικών...
Μία από αυτές τις «ιδιωτικές εταιρίες» που ο κ. Κιτσάκος «παραλείπει» να αναφέρει στο, ομολογουμένως «πλούσιο» βιογραφικό του ήταν και η... Ελληνικά Λιπάσματα και Χημικά ELFE ABEE, της οποίας διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος! Κι όμως, αυτή η «λεπτομέρεια» παραβλέφθηκε από την Κυβέρνηση της Αριστεράς, η οποία έσπευσε να τον ορίσει Διευθύνοντα Σύμβουλο για να ρυθμίσει, μεταξύ άλλων, το ζήτημα του Νο.1 μεγαλοοφειλέτη της ΔΕΠΑ, του πρώην... αφεντικού του!».
Το Μαξίμου ακούει; 
Είναι αλήθεια τα όσα καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι; 
Οι φίλοι του Λαυρεντιάδη σε θέσεις - κλειδιά; 
Ακόμα πιο... βαριά είναι τα ερωτήματα που θέτουν οι εργαζόμενοι προς την κυβέρνηση, αφού αφήνουν να εννοηθεί ότι όλα αυτά γίνονται αν όχι με τις ευλογίες, τουλάχιστον με την ανοχή υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ. 
Μάλιστα στην αρχή της ανακοίνωσής τους ρωτούν:
«Γιατί, κ. Σταθάκη, συνεχίζετε να καλύπτετε τον «κολλητό» του Λαυρεντιάδη Θεόδωρο Κιτσάκο;».
Τι ακριβώς εννοούν; 
Και πότε επιτέλους θα απαντήσουν από το Μαξίμου σε αυτές τις σοβαρότατες καταγγελίες; 
Παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση - φωτιά της ΟΕΧΒΕ:
«ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤ/ΛΩΝ                                            ΑΘΗΝΑ      31 / 8 / 2017  
ΧΗΜΙΚΗΣ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ                                    ΑΡ.ΠΡΩΤ.        565 
ΕΛΛΑΔΟΣ  (Ο.Ε.Χ.Β.Ε.)                 
ΤΜΗΜΑ: ΓΕΝ. ΣΥΝ. ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ                      
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 43 ΑΘΗΝΑ                                 
ΤΑΧ. ΚΩΔ. :  104 32                                                                     
ΤΗΛ. : 210 5224674                                                                    
FAX  : 210 5244837                                                                    
E – MAIL: oexbe@oexbe.gr                                                           
WEBSITE : www.oexbe.gr                   

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ!!!
 • Γιατί, κ. Σταθάκη, συνεχίζετε να καλύπτετε τον «κολλητό» του Λαυρεντιάδη Θεόδωρο Κιτσάκο;
 • Ποιος θα πληρώσει το υπέρογκο χρέος των 110 εκ. ευρώ της ELFE προς τη ΔΕΠΑ;
 • Ποιος ο ρόλος των μετόχων της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου ΑΕ;
Σ
ε ποια χώρα του κόσμου μπορεί κάποιος να διατηρεί για χρόνια ολόκληρα ένα εργοστάσιο που του έχει «παραχωρηθεί» από το Κράτος, να εισπράττει κανονικά και να μην πληρώνει σχεδόν τίποτα σωρεύοντας χρέη που αυξάνονται γεωμετρικά και να τα… φορτώνει στις πλάτες του Δημοσίου και παράλληλα να μη σέβεται κανέναν θεσμό ή φορέα του Κράτους; Μα, φυσικά, στην Ελλάδα! Όλα αυτά, βέβαια, με την προϋπόθεση ότι λέγεσαι… Λαυρεντιάδης! Τότε, όλα αυτά (και ακόμη περισσότερα) όχι μόνον επιτρέπονται αλλά… επιβραβεύονται κιόλας από όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων οκτώ ετών, «δεξιές», «σοσιαλιστικές», δικομματικές, τρικομματικές, ακόμη και από αυτήν τη σημερινή της… Αριστεράς!
Τους τελευταίους μήνες έχουμε κατ’ επανάληψη αναφερθεί στο «καθεστώς» Λαυρεντιάδη και τις εξόφθαλμες «εγκληματικές» πρακτικές που εφαρμόζει στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων της Νέας Καρβάλης δίχως να τον «αγγίζει» κανείς: για τις παράνομες –και χωρίς αποζημίωση– απολύσεις 180 εργαζομένων και την κατάθεση εναντίον τους εκατοντάδων μηνύσεων με την «πολύτιμη» βοήθεια «προθύμων» ψευδομαρτύρων, για τη δημιουργία «παρένθετων» εταιριών-«φαντασμάτων» με σκοπό να «ζαλίσει» τους πιστωτές του και να «θωρακίσει» τις ανομίες του, για τις «σκανδαλώδεις» αδειοδοτήσειςαυτών των εταιριών από τις Υπηρεσίες, για την παράνομη –εδώ και… 7 χρόνια!– λειτουργία του λιμανιού της ΒΦΛ, για τα υπέρογκα χρέη του προς το Ελληνικό Δημόσιο (έμμεσα ή άμεσα), ακόμη και για τη μη εφαρμογή «άμεσα εκτελεστών» αποφάσεων της Δικαιοσύνης!
Σήμερα όμως θα «σταθούμε» σε ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα των τελευταίων ετών για το οποίο –γιατί άραγε;– κανείς δεν μιλά σ’ αυτήν τη χώρα: για τη «σχέση» της λιπασματοβιομηχανίας Λαυρεντιάδη με τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου ΑΕ.
Ένας χρέος που… τριπλασιάστηκε μέσα σε επτά χρόνια!!!
Αυτήν τη στιγμή, στη ΔΕΠΑ οφείλονται από πελάτες συνολικά περί τα 140 εκ. ευρώ. Από αυτά, τα… 110 εκ. ευρώ χρωστάει μόνο η Ελληνικά Λιπάσματα και Χημικά ELFE ABΕE!
Πρόκειται για την εταιρία συμφερόντων Λαυρεντιάδη που δημιουργήθηκε το 2009, όταν ο «επιχειρηματίας της χρονιάς», λίγο πριν τις εκλογές του έτους εκείνου, «αγόρασε» την πάλαι ποτέ κραταιά Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ), τη μοναδική λιπασματοβιομηχανία της χώρας.
Το 2009, το χρέος της ΒΦΛ απέναντι στη ΔΕΠΑ ανέρχονταν περίπου στο ποσό των 40 εκ. ευρώ. Σήμερα, το χρέος αυτό έχει… τριπλασιαστεί (!) παρά το ότι από το 2012 έχει επιβληθεί στην εταιρία η προπληρωμή της εβδομαδιαίας κατανάλωσης του εργοστασίου των Λιπασμάτων σε φυσικό αέριο και παρά τις δεκάδες ρυθμίσεις που κατά καιρούς έγιναν αλλά, όπως είναι προφανές, ουδέποτε τηρήθηκαν!
Ο «διττός» ρόλος του «έμπειρου» κ. Κιτσάκου
Τη στιγμή που η ΔΕΠΑ «κόβει» την παροχή του αερίου σε νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις για οφειλές μερικών… εκατοντάδων ευρώ, κάποιοι έχουν αφήσει την εταιρία να… «κληρονομήσει» το επιχειρηματικό ρίσκο του Λαυρεντιάδη, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στην ίδια τη βιωσιμότητα της Επιχείρησης Αερίου όπως άλλωστε δημόσια παραδέχθηκε στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον διορισμό του ο νυν Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θεόδωρος Κιτσάκος (Εφημερίδα Καθημερινή, 13 Ιανουαρίου 2016).
Ο κ. Κιτσάκος ανέλαβε το χαρτοφυλάκιό του την 1η Δεκεμβρίου του 2015. Τότε, το χρέος της ELFE προς τη ΔΕΠΑ ήταν περίπου 90 εκ. ευρώ. Ενάμιση χρόνο μετά περί τα… 20 εκ. ευρώ έχουν προστεθεί σε έναν λογαριασμό που δεν δείχνει κανένα «σημάδι» είτε απομείωσης είτε, ακόμη περισσότερο, αποπληρωμής.
Στο βιογραφικό του κ. Κιτσάκου, όπως αυτό δημοσιεύτηκε στον Τύπο την εποχή του διορισμού του στο ΔΣ της ΔΕΠΑ, μεταξύ άλλων διαβάζουμε ότι «διετέλεσε ανώτερο και ανώτατο στέλεχος σε πολυεθνικές και άλλες μεγάλες ιδιωτικές εταιρίες στους τομείς των πετρελαιοειδών, πετροχημικών, λιπασμάτων και βιομηχανικών χημικών…
Μία από αυτές τις «ιδιωτικές εταιρίες» που ο κ. Κιτσάκος «παραλείπει» να αναφέρει στο, ομολογουμένως «πλούσιο» βιογραφικό του ήταν και η… Ελληνικά Λιπάσματα και Χημικά ELFE ABEE, της οποίας διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος! Κι όμως, αυτή η «λεπτομέρεια» παραβλέφθηκε από την Κυβέρνηση της Αριστεράς, η οποία έσπευσε να τον ορίσει Διευθύνοντα Σύμβουλο για να ρυθμίσει, μεταξύ άλλων, το ζήτημα του Νο.1 μεγαλοοφειλέτη της ΔΕΠΑ, του πρώην… αφεντικού του!
Πολύ θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι οι χειρισμοί Κιτσάκου τους τελευταίους 20 μήνες στο θέμα του χρέους της ELFE διέπονται από μια «καλή διάθεση» για εξεύρεση βιώσιμης και πραγματιστικής λύσης, ωστόσο η άνευ προηγουμένου ανοχή που δείχνει η ΔΕΠΑ ξεπερνάει κάθε έννοια καλής πίστης και τα όριατης εύλογης συνεργασίας μεταξύ πελάτη-προμηθευτή.
Το εκκαθαρισμένοληξιπρόθεσμο και άμεσα απαιτητό χρέος της ELFE προς τη ΔΕΠΑ έφτασε στα μέσα του 2017 να είναι 106,7 εκ. ευρώ. Όλο το διάστημα που προηγήθηκε, η ΔΕΠΑ «πίεζε» την οφειλέτρια εταιρία με… εξωδικαστικά μέσα, δίχως κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα (εννοείται). Ώσπου η υπόθεση οδηγήθηκε τον Ιούλιο του 2017 στα Δικαστήρια, αλλά όχι κατόπιν πρωτοβουλίας της ΔΕΠΑ, αλλά της… ELFE, η οποία κατέθεσε αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής και ασφαλιστικών μέτρων για να… απαγορεύσει (!!!) στη ΔΕΠΑ να της «κόψει» το φυσικό αέριο!
Με άλλα λόγια, ο «κλέφτης» μήνυσε τον… «νοικοκύρη»!
Ο ρόλος των Διωκτικών Αρχών
Τους τελευταίους μήνες η υπόθεση «χρέος ELFE προς ΔΕΠΑ» άρχισε να απασχολεί τις Αστυνομικές και Οικονομικές Αρχές του τόπου, ενώ θα έπρεπε –κανονικά– να απασχολεί τους μετόχους της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου ΑΕ. Μια σειρά από κινήσεις έχουν γίνει γνωστές μέσα από τα, λιγοστά για τη σοβαρότητα και το μέγεθος του σκανδάλου που βρίσκεται σε εξέλιξη χρόνια τώρα, δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου:
 • Στις 8 Μαρτίου 2017, κατόπιν Εισαγγελικής Παραγγελίας, η Οικονομική Αστυνομία πραγματοποίησε αιφνίδιο έλεγχο στα γραφεία της ΔΕΠΑ, παίρνοντας υλικό αλλά και καταθέσεις στελεχών της Διοίκησης σχετικά με τις οφειλές της ELFE (Εφημερίδα Καθημερινή, 20 Μαρτίου 2017.
 • Στις 15 Μαρτίου 2017, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης ζήτησε επίσημη ενημέρωση από τη ΔΕΠΑ για το ίδιο θέμα (liberal.gr, 25 Απριλίου 2017).
 • Στις 2 Μαΐου 2017, ο Πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου έστειλε έγγραφο προς τη Διοίκηση της ΔΕΠΑ ζητώντας αναλυτικά στοιχεία για τις ανείσπρακτες οφειλές της ELFE προς την εταιρία.
 • Στις 29 Ιουνίου 2017, η Οικονομική Αστυνομία επανέρχεται, αυτήν τη φορά στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης και κατόπιν Παραγγελίας του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και ζητά περαιτέρω στοιχεία για τις συναλλαγές ΔΕΠΑ-ELFE (kavalapost.gr, 27 Ιουλίου 2017).
Στις 29 Αυγούστου 2017 εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Καβάλας η αίτηση έκδοσης ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η ELFE κατά της ΔΕΠΑ. Το ενδιαφέρον στοιχείο έγκειται στη μεταρρύθμιση της προσωρινής διαταγής που ισχύει μέχρι την έκδοση απόφασης επί των ασφαλιστικών και η οποία απαγορεύει στη ΔΕΠΑ να δέχεται από την ELFE επιταγές που έχουν εκδοθεί είτε από την ίδια την εταιρία είτε από άλλες «συνδεδεμένες» με αυτήν εταιρίες, παρά μόνον πελατών της.
Το Δικαστήριο, λοιπόν, «είδε» αυτό που, χρόνια τώρα, αρνούνται να «δουν» κυβέρνηση και μέτοχοι της ΔΕΠΑ! Ότι, δηλαδή, ο Λαυρεντιάδης έκανε «βόλτα» τις (μεταχρονολογημένες) επιταγές των εταιριών του για να προπληρώσει το φυσικό αέριο και να τηρήσει (δήθεν) τη συμφωνία με τη ΔΕΠΑ, μόνον που αυτές οι επιταγές λίγο αργότερα αποδεικνύονταν… «πέτσινες»! Και το χρέος μεγάλωνε… και μεγάλωνε… και μεγάλωνε… και ο κ. Κιτσάκος «προσπαθούσε» να λύσει εξωδικαστικά το ζήτημα σε «απευθείας σύνδεση» με το πρώην αφεντικό του!
 • Αν αυτό δεν λέγεται ΑΠΙΣΤΙΑ, τότε πώς λέγεται;
 • Αν η ανοχή της κυβέρνησης σε αυτό το «καθεστώς» Λαυρεντιάδη-Κιτσάκου δεν λέγεται συνενοχή, τότε πώς λέγεται;
 • Τι περιμένει ο υπουργός Ενέργειας κ. Σταθάκης για να βάλει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο και να σταματήσει την «αιμορραγία» της κερδοφόρας ΔΕΠΑ η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, δεν μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί λόγω των υπέρογκων χρεών των πελατών της το… 80% των οποίων «κατέχει» ο «επιχειρηματίας» Λαυρεντιάδης;
 • Αν ο ρόλος ενός υπουργού μιας κυβέρνησης δεν είναι η με κάθε τρόπο προάσπιση του Δημόσιο Συμφέροντος, τότε ποιος ακριβώς είναι;
 • Άραγε τι θα καταθέσουν οι μέτοχοι της ΔΕΠΑ σε μια ενδεχόμενη (και διόλου απίθανη, μετά και την «εμπλοκή» των Διωκτικών Αρχών στην υπόθεση) έρευνα για το χρέος της ELFE;
Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει τα «σπασμένα»;
Ο «επιχειρηματίας» Λαυρεντιάδης «αγόρασε» τη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων παίρνοντας δάνεια με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου. Δεν τα έχει αποπληρώσει και έχουν κηρυχθεί ληξιπρόθεσμα! Ο «επιχειρηματίας» Λαυρεντιάδης χρωστάει πλέον των 12 εκ. ευρώ στα Ασφαλιστικά Ταμεία. Ο «επιχειρηματίας» Λαυρεντιάδης χρωστάει πλέον των 18 εκ. ευρώ στη ΔΕΗ. Ο «επιχειρηματίας» Λαυρεντιάδης «απειλεί» να «βουλιάξει» τη ΔΕΠΑ με χρέη που ξεπερνούν τα 110 εκ. ευρώ.
Κι όμως, για κάποιους, ο Λαυρεντιάδης συνεχίζει να λέγεται επιχειρηματίας! Χωρίς εισαγωγικά… Στην Ελλάδα του 2017 και με Κυβέρνηση της Αριστεράς.
Για πόσο ακόμα, κύριοι;».
Το Newsbomb.gr έχει επισημάνει με δεκάδες ρεπορτάζ όλο αυτό το θολό παρασκήνιο για το οποίο στο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ότι δεν βλέπουν.
Ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στην κυβέρνηση δεν έχουν ούτε καν την πολιτική ευαισθησία να κάνει τα αυτονόηται, αφού ούτε για τον φυγόδικο Κυριακίδη ενδιαφέρονται, ούτε για την διαλεύκανση του σκανδάλου με τα λιπάσματα είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάτι. 
Πηγή: http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου